U bent een onderneming


Renovassistance biedt uw onderneming een nauw en realistisch partnerschap – in drie vormen – volgens uw imago, uw specifieke kenmerken en capaciteiten.

Drie mogelijkheden :

Uw onderneming kan Renovassistance structureel steunen via financiële hulp, via een eenmalige of terugkerende lening die terugbetaalbaar is tegen indextarief (zie model van “Leenovereenkomst“), ofwel via een fiscaal aftrekbare gift.

Uw onderneming kan Renovassistance – permanente of eenmalige – financiële of materiële steun verlenen zodat wij materiaal, uitrusting en diensten kunnen aankopen die nodig zijn voor de werken op een van onze werven.

Uw onderneming wil van nabij betrokken worden bij de renovatie van een bepaald gebouw, of bij een of ander specifiek aspect van de ondernomen renovatie (ramen, deuren, verwarming …). Zie werflijst..

Volgens de wens van uw onderneming kan elk van deze vormen van partnerschap al dan niet bekend worden gemaakt, zodat u kunt genieten van het best mogelijke “rendement” van uw steun aan Renovassistance.

De onderneming kan het publicitaire aspect van haar hulp of het verband tussen de eigen activiteiten en de prestaties in natura ten gunste van Renovassistance in de verf zetten. In beide gevallen zijn de beroepskosten fiscaal aftrekbaar, maar wordt de BTW op de totale gestorte som wel aangerekend.

 

Book your tickets